Publicatie in Photoshop Magazine

pm016

Kikker prins

We zijn blij met de publicatie van een van onze favoriete werken in Photoshop Magazine uitgave 016.

F&L uitgeverij heeft een leuk stuk geplaatst namens de redactie over The FiXzi Factory en de unieke samenwerking. Ze kozen het werk "Kikkerprins", een sprookjesachtige weergave van een ten strijde trekkende jongeman in het zadel van een kikker. Zeer complexe fotomanipulatie met matte painting achtergrond en paintover en illustratie.

Het model Jelle heeft als lievelingsdier een kikker. De originele foto is genomen in de fotostudio van XziXzi photography. Vooraf aan de shoot is de belichting en de houdig al bepaald dmv de schets die al door Marleen Vorster gemaakt is. De beleving van een echte fotoshoot is voor mensen en kinderen heel leuk. Peter Jan Fernhout zorgt ervoor dat hij de essentie van het model altijd weet te raken.

Zowel The FiXzi Factory als Jelle zijn trots op dit eindresultaat.

AfdrukkenE-mail

Expositie St. Elisabeth Ziekenhuis

 

Trots laten wij u weten dat we zijn geselecteerd voor een expositie in het St. Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg. Vanaf 28 februari tot medio april 2014 zullen we daar met een aantal van onze werken te zien zijn.

Hilvarenbeekseweg 60     
5022 GC Tilburg

Kunst in St. Elisabeth

Wijze mannen en vrouwen van alle tijden en culturen hebben een pleidooi gehouden voor de enorme helende en vernieuwende kracht van schoonheid. Zodra schoonheid ons aanraakt, kunnen we de vreugde, de troost, de zelfoverstijgende waarde ervan ervaren. Wij willen kunst in het ziekenhuis omdat we schoonheid willen bieden. Schoonheid en troost. Een plaats waar mensen zich thuis voelen. Een plaats waar de gekwetste en afgedankte menselijke zwerfstukjes een nieuw leven krijgen. Een plaats waar liefde en dood hand in hand gaan.  

AfdrukkenE-mail