Green Screen

Wat is green screen photography
De modellen die gefotografeerd worden staan tegen een groene achtergrond (chromakey) Deze groene achtergrond kan vervangen worden door een achtergrond naar keuze. En kan ook nog in verschillende lagen op de voorgrond geplaatst worden. (denk aan een banner of logo) Ook erg geschikt voor workshop opdrachten op school.

greenscreenflyerbanner

Interactie met uw bedrijf op product
Er is een energieke en interactieve aanloop tijdens uw evenement. De modellen die gefotografeerd worden krijgen een foto mee of kunnen deze later op onze site downloaden. Door het delen op social media komt uw product of bedrijf nog eens in de schijnwerpers. Denk dan ook aan een leuke win actie.

Wat kost het?
U kunt ons inhuren per dagdeel. Dat kan al vanaf  600,00 euro per 4 uur (ex btw).  We maken dan foto’s en bewerken die ook ter plaatse. Dit gaat dan om een fotoshoot met een verandering van achtergrond. Een en ander is wel afhankelijk van de drukte van het evenement en het aantal achtergronden en bewerkingen er gevraagd worden.  We kunnen natuurlijk veel verder gaan dan alleen een andere achtergrond. Laat ons uw wensen weten en wij kunnen u een plan laten zien.

We houden van een uitdaging, heeft u zelf ideeën of vragen, neem gerust contact met ons op.

greenscreenflyerwebsite

 

 

 

AfdrukkenE-mail